3 maanden business coach traject

Versnelde groei voor startende ZZP'ers

Four Waves Accelerator

Ja, ik doe mee

Het aantal ZZP-ers in Nederland groeit explosief. Jaarlijks starten er rond de 130.000 Nederlanders een onderneming.

Eén van die ZZP-ers ben jij.

Je bent net voor jezelf begonnen of je hebt serieuze plannen om te starten als ZZP-er:

voedingsdeskundige, coach, fotograaf, tekstschrijver, adviseur, virtual assistent, marketeer, stylist, trainer of expert.

Je hebt veel vragen, zoals:

E

Waar moet ik beginnen?

E

Hoe pak ik het praktisch aan?

E

Hoe regel ik het financiëel?

E

Welke verzekeringen heb ik nodig?

E

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

E

Hoe kom ik aan klanten?

E

Hoe verkoop ik mijzelf?

E

Hoe hou ik focus?

Dat is heel herkenbaar.

Wij liepen daar ook tegenaan toen wij begonnen met ondernemen.

Uren Youtube fimpjes kijken, blogs lezen, webinars volgen. Heel veel geïnvesteerd in training en coaching.

Wist je dat?

Veel ZZP-ers houden het binnen een aantal jaar ondernemerschap alweer voor gezien.

Binnen vijf jaar stopt bijna de helft ingeschreven ZZP-ers met hun onderneming. Vaak vanwege (dreigend) faillissement of financiële problemen.

Ben jij een startende ondernemer en wil jij NIET bij de stoppende helft ZZP-ers horen?

E

Wil jij een gezond bedrijf opbouwen?

E

Ga jij voor versnelde groei?

E

Wil jij ondernemen vanuit een stevig fundament?

E

Wil jij een bedrijf opbouwen vanuit een rotsvast vertrouwen?

Speciaal voor startende ondernemers die versneld willen doorgroeien, is er de Four Waves Accelerator.

Ik heb helder gekregen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik het ga doen. Dat geeft me vertrouwen om het op mijn eigen manier te doen die bij mij past.

– Matthea Osinga –
Health coach

Wat levert de Four Waves Accelerator jou op?

1Geen zorgen over belastingen, BTW of verzekeringen

2Automatisch klanten aantrekken via het internet

3Een mooi en goed lopend bedrijf

Zo gaan we dat doen:

AStrategisch: Four Waves training

 

1 Fundament

Je start met het fundament van je bedrijf. Daardoor creëer je een krachtige en glasheldere basis.
Kernwaarden. Missie, visie. Energie. Focus!

2 Business Model

In de tweede stap ontwikkel jij een passend business model. Hierin worden je product en je A-klant glashelder, zodat jij precies de juiste klanten aantrekt.
Product. Dienst. Aantallen. Goed verdienen. Strategische partners. Glashelder!

3 Verkopen

Zonder verkopen geen business.
Dus mouwen opstropen en gáán voor die klanten. In deze stap leer je precies HOE.
Marketing. Sales. Gáán!

4 Doelen

Tot slot Doelen. Want zonder doelen speel jij de wedstrijd zonder stip aan de horizon. Geen startpunt, geen actie. Geen eindpunt, geen visie. Zo bereik jij meetbaar resultaat.
Concrete doelen. Praktische actiepunten. Actie!

BPraktisch: Stappenplan online klanten krijgen

Facebook adverteren, weggever, e-mail marketing, challenges en webinars geven

Je leert hoe jij online klanten aantrekt, hoe je warme contacten krijgt en hoe jij deze vervolgens omzet in betalende klanten.

Je hoeft niet meer uren lang Youtube video’s te kijken en van het ene naar het andere gratis webinar om alle informatie bij elkaar te schrapen. Maar je krijgt een compleet en overzichtelijk stappenplan, met duidelijke instructievideo’s.

Onderwerpen: Facebook adverteren, weggever, e-mail marketing, challenges en webinars geven.

De training is een schat aan informatie. Mijn verkopen zijn verdubbeld. Ik heb inmiddels mijn baan opgezegd en richt mij volledig op mijn bedrijf.

– Marjolein Mennes –
Moeder coach

Dus, dit is wat je krijgt

l

Live Start Sessie

Je start met een Live dagdeel, online of op locatie met Mirjam of Sander waarin we teruggaan naar de ‘Tekentafel’ van jouw bedrijf. Tijdens deze Individuele sessie zoomen we in detail in op jouw bedrijf, we bepalen de strategie en stellen heldere doelen voor de komende periode.

Four Waves training

In 3 maanden bouw jij een gezond bedrijf op in vier waves: Fundament, Business Model, Marketing & Sales en Doelen.

w

Wekelijks Q&A

Iedere week gedurende 3 maanden krijg je persoonlijke business coaching in een Q&A in een groep. Hierdoor kan je jouw unieke bedrijf opbouwen.

Cummunity

24/7 kan jij met al je vragen terugvallen op een groep gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers. Op die manier loop je nooit vast en sta je er niet alleen voor.
e

Wekelijks accountability

Elke week kan je, gedurende de 3 maanden van het traject, je accountability check invullen, zodat je werkelijk de stappen gaat nemen die jij je voorneemt.

Twee live meetups

Je hebt de mogelijkheid om twee maal deel te nemen aan een meetup met onze klanten op locatie. Een meetup over Sales en de andere meetup is een Mastermind.

Investering: 2500 euro

Ik heb eindelijk glashelder voor wie ik er ben en ik heb mijn eerste klanten geholpen.

– Ellen van Leenen –
Rouw- en verliescoach

NA DRIE MAANDEN IS GLASHELDER:

N

Jouw unieke boodschap

Jij wordt geen zoveelste schaap in de kudde wordt, maar stapt uit de kudde. Jouw unieke boodschap is glashelder. Daardoor weten jouw klanten precies waar jij voor staat.
N

Product en klant

Jij kiest een business model dat bij jou past en werkt voor jou. Geen tientallen diensten maar een glashelder pakket voor jouw specifieke klanten. Daardoor weet jouw klant precies wat hij bij je kan halen.
N

Verkopen

Jij krijgt op jouw unieke manier meer fans en volgers. Daardoor vinden jouw fans je niet alleen leuk, maar willen ze graag met je samenwerken en van je kopen. Niet op een manier zoals iedereen het doet of zoals het ‘moet’, maar op een manier die werkt voor jou. Daardoor trek je precies de klanten aan die jou energie geven in plaats van kosten.
N

Doelen

Jij hebt een ultieme mix van haalbare, realistische én uitdagende doelen gevonden. Daardoor weet je niet alleen precies wat je stip op de horizon is, maar weet je ook precies welke acties je nu op dit moment moet doen om daar te komen. Daardoor is je focus glashelder en doe je precies de acties die nodig zijn. Dag na dag.
N

Techniek

Jij weet hoe je de techniek vóór je kunt laten werken met de nieuwste marketing innovaties en sales opportunities. Zodat jij alleen kiest wat bij jou past, zonder marketing bla bla en technisch gedoe. Daardoor spendeer je geen onnodige tijd en energie aan technische shizzle.
N

Ondernemersskills

Jij ontwikkelt je ondernemersvaardigheden zodanig dat structuur en focus je middle name zijn. Daardoor ben je enorm productief en houd je tijd en energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt, zoals persoonlijke ontwikkeling, je gezin en een gezonde lifestyle.
N

Financiën

Jij ontwikkelt een gezonde ondernemersmindset met een gezonde financiële basis. Je weet wat erin komt en eruit gaat, waardoor een gezonde cashflow ontstaat. Niet alleen nu, maar ook later.

En je wordt deel van een inspirerende groep ambitieuze ondernemers

Kortom:

Je krijgt een complete business training voor het opstarten en laten groeien van jouw succesvolle bedrijf

BONUSSEN

i

Essentiële basisstappen startende ZZP'er t.w.v. € 350

Je leert op een simpele en praktische manier alle praktische dingen regelen waar je zo tegenop ziet: KVK inschrijving, BTW, Belastingen, Verzekeringen, algemene voorwaarden en AVG.

Niet meer het hele internet afstruinen over al deze saaie onderwerpen, maar overzichtelijk bij elkaar en met duidelijke uitleg. Zodat jij precies weet wat je moet doen.

Een complete business box t.w.v. € 150

Je krijgt een box thuis gestuurd met: Werkboek, Focus Planner, Kernwaardenspel, Fundament Sheet. Ga aan de slag met het echte gedrukte werkboek en maak van je training een nog waardevollere ervaring. Kortom een echt cadeautje voor jezelf thuis gestuurd.

Challenges t.w.v. € 297

Tijdens de training krijg je drie maal een challenge: glasheldere focus, prikkelende content en gezonde financiën. Zodat jij direct in actie komt.

Nice To Meet You!

Mirjam
Van dolende ZZP’er naar succesvolle online ondernemer

Online marketing en sales expert. Werkte voor grote bedrijven als ANWB en NRC Handelsblad. Zag online business binnen deze organisaties groeien als kool. Verkocht online boeken, cd’s en vooral reizen. Behaalde grote commerciële successen en koos er toch voor om haar hart te volgen.
Werkte op scholen met gezinnen en besloot toen samen met Sander haar droom waar te maken. Ze zetten samen het online bedrijf Mindful Parents op waarin Mirjam betekenis gaf aan levens van vele ouders en kinderen. Het bedrijf werd een succes en sindsdien coachen ze andere ondernemers met het succesvol opzetten en runnen van een online bedrijf.

Sander
Van saaie kantoorbaan naar veelgevraagde online strateeg

Werkte bij verschillende consultancy bureaus als Ernst & Young en Beco. Zette daarna succesvol Mirjams online onderneming op met emailmarketing, online academie en Facebook adverteren.

Sander vertaalt alle ingewikkelde technische bits and bites naar licht verteerbare kost. Funnels, Facebook Bots en email systemen zijn bij hem in vertrouwde handen. Hij zet de technische ‘achterkant’ om naar een succesvolle ‘voorkant’.

Onze klanten

Rouw- en verliescoach Ellen van Leenen

“Ik heb stappen gezet die ik het hele vorige jaar niet – ook niet met coaching van buitenaf – gezet heb. Door het traject heb ik eindelijk glashelder voor wie ik er ben en heb ik mijn eerste klanten geholpen. Het traject is persoonlijk, betrokken en super waardevol.”

Video coach Kim van Schie

“Het allerbelangrijkste resultaat van dit traject is dat ik in de actiemodus sta. Deze stappen zou ik nooit zo helder hebben gekregen én hebben gezet als ik niet in het traject was gestart.”

Business coach Daniëlle Riemersma

“Ik sta nu volledig scherp en in actie. Dit voelt goed en dit voelt als thuiskomen.”

Candida expert Leonie de Jong

“Voordat ik bij Mirjam en Sander aanklopte, deed ik maar wat. Het traject heeft me opengebroken. Dat is onbetaalbaar.

Moeder coach Marjolein Mennes

“Door het traject met Mirjam en Sander zijn niet alleen mijn verkopen verdubbeld, maar ik heb nu ook het vertrouwen en de kennis die ik nodig heb om goed te verkopen. Het traject is een schat aan informatie, zowel de online modules als jullie betrokken en persoonlijke coaching. Jullie combinatie is enorm fijn.”

Eigenaar duurzaam platform Laura de Jong

“In het traject met Mirjam en Sander heb ik geleerd om knopen door te hakken en meer focus aan te brengen in mijn werk. Om te stoppen met wat niet werkt en uit te breiden wat wel werkt. Dat geeft rust. Ik voel me meer tevreden, want ik haal nu de doelen die ik stel.”

Afslank coach Gina van Zundert

“Door het traject met Mirjam en Sander heb ik veel meer vertrouwen dat ik de juiste richting op ga, niet alleen voor mijn praktijk, maar vooral ook voor mezelf.”

Trainer Pauline Jonker

“Voordat ik het traject startte, dacht ik dat de basis best goed stond. Ik wilde duidelijkheid welke kant ik opging. Door het traject heb ik belangrijke keuzes over mijn bedrijf gemaakt en weet ik: ik ben op de goede weg.”

Health coach Matthea Osinga

“Ondernemen, daar kan geen psycholoog tegenop. Maar wat is het fijn dat je het niet alleen hoeft te doen. In het traject met Mirjam en Sander heb ik helder gekregen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik het ga doen. Dat geeft me vertrouwen om het op mijn eigen manier te doen die bij mij past.”

Extra diensten

Persoonlijke funnel review

Rachelle Blok van Leer E-mailmarketing maakt een complete analyse van jouw funnel via een persoonlijke video zodat je precies weet wat je kunt verbeteren. Als je makkelijk (meer) klanten wilt krijgen via het internet, is het enorm belangrijk dat jouw geautomatiseerde verkoopproces goed in elkaar steekt. Met deze Funnel Review voorkom je de meest gemaakte fouten waardoor je onnodig veel potentiële klanten misloopt. Implementeer direct de tips&tricks zodat je een continue stroom van klanten krijgt en meer vrijheid ervaart in je bedrijf.
Prijs: €497

Persoonlijke website review

Anouk van Leussen van Huys van Schrift voert een gehele review uit van de copywriting jouw website, waardoor jij de klanten aantrekt die bij jou passen met de juiste woorden.
Prijs: €297

Persoonlijk Fitplan en week online sporten

Michiel Mulder van LeefsdtijlOnline maakt speciaal voor jou een fitplan en je gaat een week online sporten met Michiel. Een gezonde onderneming begint bij een fite ondernemer.
Prijs: €199