Dankjewel dat je hebt doorgeklikt

Dat betekent dat je terug wilt geven.
Dat het even niet om jou hoeft te gaan.

Het betekent dat je misschien wel op zoek was naar een manier om terug te geven.
Maar niet zo goed weet hoe.
Of het juiste moment afwachtte.
Wij hebben het goede moment voor je gecreëerd.

Op 4 oktober organiseren wij voor Stichting MommaLuv een Special Event.
Een benefietavond in theatersetting met inspirerende sprekers.
En we zouden het geweldig vinden als jij erbij kunt zijn.

We want you to experience THE GIFT OF GIVING

We willen jou de bevrijding laten ervaren…
… van het leveren van een bijdragen aan het leven van een ánder.
We willen je laten voelen dat de wereld zoveel groter is.
Het is zo heerlijk relativerend om te denken aan een ander.
En wij geloven dat het uiteindelijk is hoe íeder mens in elkaar zit.
Wij mensen zijn ervoor gemáákt om te geven.
Om anderen vol liefde tegemoet te treden.
Om ons belangeloos in te zetten.

Maar soms, in de waan van de dag, vergeten we dat wel eens.

4 oktober gaan we ons dat samen herinneren.

We gaan voor die mega ripple.

We gaan voor grootse impact.

We zijn ontzettend blij en trots met het programma:

Thijs Lindhout, maker van de succesvolle 100% Inspiratie podcast én zijn 100 Inspiratie Show, zei meteen volmondig JA toen hij werd gevraagd als Key Note Speaker voor deze avond.

Thijs is zelf Hooked on Giving met zijn eigen stichting Rocking Up Christmas. Thijs zal tijdens deze avond een nieuw stuk wat hij nog niet eerder speelde laten zien uit zijn 100% Inspiratie Show. Een unieke kans om een nieuwe kant van Thijs te ontdekken!

Simone Levi komt ook spreken tijdens het Hooked on Giving Event! Als je wilt geven, is het belangrijk om te leren ontvangen. Simone kan als succesvol ondernemer als geen ander vertellen hoe je dit doet. Zij weet als doorgewinterd ondernemer hoe je vet veel geld kunt gaan ontvangen.

Daarin speelt Geven een grote rol. Hoe houd je dat in balans? Hoe kun je als ondernemer lekker veel geven? Welke rol speelt leren ontvangen hierin? Na deze talk ga jij geïnspireerd naar huis. Klaar om nog veel meer te geven. En ontvangen!

Deze ondernemers zeiden meteen JA en komen naar het event: 

Eva Brouwer

Ik vind het een mooi initiatief

Rachel Levi

Ik wil graag iets terugdoen en vind het fijn dat met andere ondernemers te doen.

Aramik Garabidian

The Secret of Living = (Hooked on) Giving

Kristel van Herpt

Als moeder van vier kinderen weet ik hoe belangrijk goede zorg voor je baby is. Het is voor mij niet voor te stellen om je pasgeboren baby, zonder alle middelen die wij hier hebben, te verzorgen. Wat een super mama is Mandy van MommaLuv dat ze andere mama’s aan de andere kant van de wereld helpt.

Aranka van der Voorden

Vaak zijn wij ondernemers te druk om anderen te helpen, omdat we bezig zijn met geld verdienen. Maar juist door meer om te zetten kunnen we meer mensen helpen. Die kennis en power moeten we delen met stichtingen zoals MommaLuv

Pieter Henzen

Hooked on Giving is een bijzondere avond met inspirerende sprekers en mooie mensen én we kunnen hiermee het verschil maken voor moeders op andere plekken in de wereld. Logisch dat je hierbij wilt zijn!

Veronique Prins

Vanuit overvloed geven aan/voor moeders met dezelfde mooie dromen en dezelfde hoeveelheid liefde voor hun kinderen maar met zoveel minder mogelijkheden, zie ik als een voorrecht. Daarom ben ik er zeker bij 4 oktober.

JIj komt toch ook?

Wacht niet te lang. De eerste tickets zijn achter de schermen al vergeven aan early contributors & warme contacten.
Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail met betaalverzoek waarmee je de betaling doet. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen. Alle details staan duidelijk omschreven in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.

100 x 100 x 100

100 euro...

100 ondernemers…

100 kinderen...

100 kinderen die een goede start krijgen op deze wereld, die zo mooi kán zijn. Als we het samen doen. Als we dit soort geweldige initiatieven ondersteunen. Als we de handen ineenslaan en zeggen: dit kunnen wij.

En je zult zien…
Dát gevoel is verslavend.

Hooked On Giving

Dat willen we jou met deze avond laten ervaren.
Een avond die niet gaat om jou.
Maar om een betere toekomst voor moeders en kinderen.

Wij zijn alvast begonnen.
Hebben al ervaren hoe hartverwarmend het is als je opstaat op iets goeds te doen.
Topsprekers die zich belangeloos inzetten.
Allerlei mensen die ons on the go hebben geholpen om deze avond in zeer korte tijd van de grond te tillen.
Het heeft ons ontroerd en doen inzien: geven is eigenlijk niet zo ingewikkeld.

We geloven erin dat ondernemers in diepste wezen het liefst wíllen geven.
Wij gaan voor een volledige uitverkoop in één dag.
Dit moeten we toch kunnen realiseren met elkaar…?
100 tickets voor 100 ondernemers.

Laat jij samen met ons zien dat we de verandering ZIJN?
En laat jij samen met ons zien dat geven heel makkelijk, bevrijdend, verademend en plezierig is?

Je bent ontzettend welkom.

Extra’s op het event

Voor en na het event is fotografe Kristel van Herpt aanwezig om profielfoto’s van de deelnemers te maken. Kristel is niet zomaar een fotografe. Het is haar missie om met haar foto’s mensen in te laten zien hoe waardevol en hoe mooi ze werkelijk zijn: “Je trekt nooit meer aan dan je gelooft dat je waard bent”.

Succesvol ondernemer Aranka van der Voorden geeft voor en na het event een gratis Insta scan aan gasten. Dus: jij laat je Insta account zien en Aranka geeft direct verbetertips.

Kickass business coach Veronique Prins verloot onder de bezoekers van het Hooked on Business Event een aantal exemplaren van haar gloednieuwe boek: De kickass code voor succesvol ondernemen.

LinkedIn Expert Aramik Garabidian geeft voor en na het event een gratis LinkedIn Profiel Quick Scan aan gasten. Dus: jij laat je LinkedIn account zien en Aramik geeft direct verbetertips.

Sales expert Heidi Schuring geeft voor en na het event advies over hoe jij je sales kunt maximaliseren. Dus: jij legt je verkoopstruggles voor aan Heidi en Heidi geeft je op maat advies.

Boek nu je ticket

Wacht niet te lang. De eerste tickets zijn achter de schermen al vergeven aan early contributors & warme contacten.
Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail met betaalverzoek waarmee je de betaling doet. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen. Alle details staan duidelijk omschreven in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.

Over MommaLuv

Toen Mandy zelf zwanger was kreeg ze bergen cadeaus die ze eigenlijk helemaal niet nodig had. Ze wilde iets anders verzinnen voor de kraamcadeaus die vast ook in overvloed zouden komen als haar kindje geboren was en bedacht stichting MommaLuv. Ze koppelt hiermee zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. De mensen hier vragen geen kraamcadeautjes, maar een donatie voor de andere moeder en baby. Hiervan wordt er in de landen zelf een pakket met basisbenodigdheden gekocht en aan de moeder geschonken. Mandy doet dit nu 8 jaar en MommaLuv zit inmiddels in 9 landen. MommaLuv hielp al bijna 2000 baby’s aan een betere start van hun leventje.

Wie zijn wij?

Met blauw wit gestreepte blouse op de foto zie je Mirjam Hegger (Four Waves). Zij interviewde Mandy Ladan (helemaal links) van MommaLuv dit voorjaar voor haar podcast Hooked on Business. Na het horen van Mandy’s verhaal wist ze meteen: ik bundel alle krachten om geld in te zamelen voor dit prachtige goede doel. En zo ontstond Hooked on Giving. Mirjam vroeg hulp aan Rachel Levi (rechts van Mandy) en Anke Verbruggen (links van Mirjam). Anke en Rachel waren direct ‘in’ en hielpen Hooked on Giving mede te organiseren. Rachel maakte de prachtige visuals voor het event. Op 4 oktober is het zover en jij kunt erbij zijn!

Unieke Locatie

Het Hooked On Giving Event vindt plaats in Theater ’t Kapelletje. Dit is een klein en intiem theater met een bijzondere uitstraling. Het theater ligt verscholen achter de Schiekade in het centrum van Rotterdam. Theater ’t Kapelletje is gevestigd in het voormalig kapelletje van het Emmahuis.

Details

Datum: 4 oktober

Aanvang: 19:30

Donatie: 100 euro per deelnemer

Boek nu je ticket

Wacht niet te lang. De eerste tickets zijn achter de schermen al vergeven aan early contributors & warme contacten.
Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail met betaalverzoek waarmee je de betaling doet. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen. Alle details staan duidelijk omschreven in de bevestigingsmail die je ontvangt na aanmelding.

If we wanna be hooked so badly to sómething,
then let’s be Hooked on Giving.

Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt MommaLuv?

Als vrouwen zelf zwanger zijn en een donatie doen dan: gaan we op zoek naar een aanstaande moeder in 1 van de 9 ontwikkelinglanden waar we actief zijn. Naar een mama-to-be die ongeveer gelijk met jou is uitgerekend. Je ontvangt haar naam en foto. Wanneer je kindje geboren is, stuur je een MommaLuv inlay met het geboortekaartje mee waarin je jullie dierbaren informeert over jullie deelname aan MommaLuv. Het kraambezoek doneert een gift via de rekening óf in de spaarpot bij jullie thuis. Als de giften compleet zijn, kopen we bij lokale ondernemers in de ontwikkelingslanden een pakket met babyspullen en schenken dit uit naam van jullie kindje aan de moeder en newborn. Hier maken we ook foto’s van die jij weer kunt doorsturen aan het kraambezoek.

Bij overige donaties, zoals bij dit event: gaan we ook opzoek naar aanstaande moeders in 1 van de 9 ontwikkelinglanden waar we actief zijn. Met het geld kopen we bij lokale ondernemers in de ontwikkelingslanden een pakket met babyspullen en schenken dit aan de moeder en newborn.

Hoe werkt het aanmeldproces?

Om je aan te melden voor het event op 4 oktober vul je je voor-, achternaam en e-mailadres in via de aanmeldbox hierboven. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link waarmee je kunt betalen. Je inschrijving is definitief als je betaling binnen is. Je krijgt geen ticket, je staat op de gastenlijst. Mocht je vragen hebben of je aanmelding goed is verlopen dan kan je mailen naar: mandy@mommaluv.nl

Zijn er organisatiekosten?

Alle mensen die iets doen voor het event doen dit op vrijwillige basis. De kosten van de huur van ’t Kapelletje zijn €400. Alle overige donaties gaan naar Stichting MommaLuv. MommaLuv houdt 20% organisatiekosten in op de donaties. Dit percentage is nodig om de btw, overhead- en andere bijkomende kosten te dekken. Dit zijn bijvoorbeeld transactiekosten en reiskosten van de contactpersonen in de ontwikkelingslanden. Maar ook kosten die gemaakt worden om MommaLuv in Nederland zo goed mogelijk te laten functioneren, waaronder de kosten voor de website, of promotiemateriaal. MommaLuv heeft als stichting geen winstoogmerk.