Four Waves Coaching

Een individueel coach traject als jij vanuit een strategisch fundament je business wilt uitbouwen.

Zodat jij met focus, plezier, aandacht en liefde jouw prachtige onderneming met grootse impact en resultaten naar het volgende niveau tilt.

Dit traject verschilt in alle opzichten van alle (online) programma’s die je kent:

l

Live Tekentafel Sessie

Je start met een Live 1 op 1 dag met Sander en Mirjam waarin we teruggaan naar de ‘Tekentafel’ van jouw bedrijf. Tijdens deze Individuele sessie zoomen we in detail in op jouw bedrijf, we bepalen de strategie en stellen heldere doelen voor de komende periode.

Persoonlijke coaching

Om de week 1 op 1 coaching van Mirjam of Sander, waardoor jij grote stappen zet en niet langer alleen hoeft ‘aan te klooien’.
t

Support tickets

Om de week een support ticket voor jouw ‘dagelijkse’ vragen op het gebied van online marketing en sales (inclusief copywriting). Op die manier sta je er nooit alleen voor!
Z

Selectie procedure

We selecteren voor dit traject enkel ambitieuze ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap en daar tijd en middelen in willen investeren. Als dit nog niet het punt is waar jij staat, is het programma First Ripple een betere match.

Jarenlange ervaring

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met online marketing, sales en technische ‘achterkant’.

Behoud focus

Behoud focus en de juiste mindset door de Focus Calls, zodat jij optimaal resultaat haalt uit dit traject.

“De meerwaarde van dit traject zit in de persoonlijke begeleiding en daardoor het commitment. Het helpt mij om te focussen en te gaan doen. En heeft zeker tot meer verkopen geleid.”

– Margaretha Schokker –

Herken je jezelf in de volgende punten:

 • Je bent een ambitieuze ondernemer
 • Je denkt groot, groter, groots als het gaat om de impact die jij wilt maken
 • Je snapt wat online ondernemen is, je hebt (online) aanbod of denkt hierover
 • Je hebt inmiddels ervaring met (online) ondernemen, bijvoorbeeld met een eigen product/ dienst, online programma of (online) verkopen
 • Je bent je bewust (evt door trainingen, seminars en programma’s die je volgde) wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt
 • Je hebt een gezonde (money) mindset en wilt investeren in kwalitatieve, strategische groei
 • Je wilt een mega impact maken als expert in jouw vakgebied, op je eigen unieke en authentieke wijze

Kortom: je bent volledig committed aan jezelf, je onderneming en je missie.

Herken je jezelf (nog) niet in bovenstaand profiel? Dan is het First Ripple van ons een betere match voor jou.

Ok, dus je wilt dóór? Je bent écht klaar voor meer impact, omzet en plezier?

Maar je merkt ook dat:

 • Je vaak zoveel ideeën hebt dat structuur ontbreekt
 • Je het ondernemen soms eenzaam vindt
 • Een heldere strategie ontbreekt waardoor je het gevoel hebt dat er meer te behalen valt
 • Je funnel min of meer per ongeluk zo is ontstaan en je er meer uit wilt halen
 • Je wilt weten welke (online) mogelijkheden er zijn om jouw business naar een hoger plan te tillen

Kortom:

 • Je hebt behoefte aan sparringspartners op niveau én op structurele basis.
 • Online experts die je helpen te werken vanuit een duidelijke strategie, een heldere funnel en je daarmee upliften naar The Next Level.
 • Je wilt geen nieuw anoniem online programma, maar iemand van vlees en bloed die met je meedenkt met een online marketing en sales bril op, met de nodige technische know how.

Zodat:

 • Jouw strategie als fundament van jouw stevige business staat als een huis.
 • Jij binnen deze strategie optimaal kunt creëren en succesvol kunt ondernemen.
 • Je funnel helemaal klopt en je er optimale sales uithaalt.
 • Jij jouw kansen en mogelijkheden optimaal benut en dóór kunt.
 • Jij jouw business naar een volgend niveau tilt.

Meer impact. Meer focus. Meer resultaat. Meer plezier.

“Ik kreeg er honderden nieuwe warme contacten bij.”

– Eva Brouwer – Presentator en presentatie trainer bij Pak Je Podium –

Graag stellen wij ons aan je voor. Mirjam en Sander. Onze klanten hebben uiteenlopende vragen:

 • Sommigen hebben honderden volgers, maar weinig sales.
 • Anderen willen hun unieke expertise omzetten in een online programma, maar missen handvatten om dat op een manier te doen die omzet oplevert.
 • Nog anderen hebben een aanzienlijke emaillijst maar het lukt niet om er klanten uit te halen.

Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze hebben behoefte aan een heldere structuur en een objectief persoon die hun business snapt en strategisch meedenkt.

Heb jij interesse in dit persoonlijke coachingstraject?

Wat zeggen onze klanten over dit traject?

Sinds ik met jullie ben gaan samenwerken, zijn mijn resultaten en groei in een stroomversnelling gekomen.

Ik ben een ondernemer met een hele duidelijke missie. Ik weet precies wie ik ben en waar ik heen wil. Voor een duidelijke lange termijn planning en structuur klopte ik bij Mirjam en Sander aan. Sindsdien zijn ze belangrijke sparringspartners geworden en zijn mijn resultaten in een stroomversnelling gekomen.

Ik groeide de afgelopen maanden razendsnel van volgend niveau naar volgend niveau. Mirjam gelooft in een grotere versie van mijzelf en houdt me enorm scherp. Door onvoorwaardelijke aanmoediging, maar juist ook door verbeteringen te zien en die telkens constructief terug te geven.

Zo kan ik mijn focus houden, doen waar ik goed in ben en mega resultaten behalen. Godelieve Tubbax

Godelieve.com

Jullie zijn niet alleen sparringspartner, maar ook mentor.

Nu ik meer dan een half jaar met jullie werk, kan ik zeggen dat jullie zonder twijfel een bijdrage hebben geleverd aan mijn groei. Ik heb nu een schaalbaar product. En ik was een van de eerste ondernemers in Nederland die een Facebook Messenger Bot had. Dat zorgde voor honderden nieuwe warme contacten. Heel waardevol.

Door het samen bedenken van marketing- en sales acties lukt het me om mijn contacten warm te maken of houden om met mij samen te werken. Jullie zijn betrokken, pro actief, zitten er bovenop en dat motiveert me enorm om stappen te zetten.

Ik ben heel creatief, maar soms ook chaotisch. Daar heb ik wel eens wat sturing bij nodig. Nu voel ik veel meer structuur. De wekelijkse coach calls met Mirjam helpen mij enorm om mijn gedachten te ordenen en stappen te zetten. Elke week een liefdevolle schop onder mijn kont 😉 Iemand die me motiveert, inspireert en bij de hand neemt in de stappen die ik te zetten heb.

Ik ervaar het als een pré dat jullie een hele grote persoonlijke betrokkenheid hebben bij mij en mijn business. Heel fijn, warm en persoonlijk contact.

Klanten mogen blij zijn met zo’n gouden duo dat ‘altijd’ voor ze klaarstaat. Een traject waarin je oprechte betrokkenheid voelt. Je merkt aan alles dat jullie er plezier in hebben om te helpen en aan te pakken. Dat is echt een meerwaarde. Eva Brouwer

Pak Je Podium

Nice To Meet You!

Mirjam
Van dolende ZZP’er naar succesvolle online ondernemer

Online marketing en sales expert. Werkte voor grote bedrijven als ANWB en NRC Handelsblad. Zag online business binnen deze organisaties groeien als kool. Verkocht online boeken, cd’s en vooral reizen. Behaalde grote commerciële successen en koos er toch voor om haar hart te volgen.
Werkte op scholen met gezinnen en besloot toen samen met Sander haar droom waar te maken. Ze zetten samen het online bedrijf Mindful Parents op waarin Mirjam betekenis gaf aan levens van vele ouders en kinderen. Het bedrijf werd een succes en sindsdien coachen ze andere ondernemers met het succesvol opzetten en runnen van een online bedrijf.

Sander
Van saaie kantoorbaan naar veelgevraagde online strateeg

Werkte bij verschillende consultancy bureaus als Ernst & Young en Beco. Zette daarna succesvol Mirjams online onderneming op met emailmarketing, online academie en Facebook adverteren.

Sander vertaalt alle ingewikkelde technische bits and bites naar licht verteerbare kost. Funnels, Facebook Bots en email systemen zijn bij hem in vertrouwde handen. Hij zet de technische ‘achterkant’ om naar een succesvolle ‘voorkant’.

Samen bundelen wij onze krachten in een uniek traject, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Coachen. Behandelen. Creëren. Trainen. En vooral: expert zijn op jouw unieke gebied.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van:

N

Onderscheidende strategie

N

Innovatieve Facebook campagnes

N

Omzet verhogende verdienmodellen

N

Gouden Emailmarketing

N

Ondernemen vanuit je kern

N

Authentieke online marketing

N

Winstgevende events

N

Converterende webinars

N

Succesvolle podcast

N

Un-sleezy Sales

N

Effectieve Copywriting

N

Verkopen vanuit verbinding

Wat jij van ons kunt verwachten

Wij zien dat veel online programma’s vertellen WAT je exact moet doen om op het volgende niveau te komen. Sommige online coaches leggen je zelfs uit HOE je er komt.

Wij gaan een stap verder. In ons 1 op1 traject coachen wij jou volgens onze inmiddels beproefde methode naar strategische groei, zodat jouw bedrijf gezond groeit.

Concreet is dit wat je krijgt:

N

6 maanden persoonlijke 1 op 1 coaching.

N

We starten het traject met een 1 op 1 Live Dag met Mirjam en Sander waarin we terug gaan naar de Tekentafel Sessie van jouw business.

N

Tijdens de Tekentafel Sessie werken we volgens de 4 stappen van de Four Waves Methode en ga jij naar huis met duidelijke korte/ lange termijn doelen en een heldere planning.

N

Deze doelen zijn het uitgangspunt in de Focus calls (zie hieronder).

N

1x per 2 weken een Focus call via Skype of telefoon van 60 min waarin 2 vragen centraal staan: wat heb je afgelopen week gedaan om aan je doelen te werken en wat ga je komende week doen om je doelen te behalen?

N

In deze call werk je AAN je bedrijf ipv IN je bedrijf. Dat geeft je focus voor de rest van de week.

N

In deze call kun je vragen stellen of dilemma's bespreken, zodat je je niet 'lost' of 'eenzaam' voelt in de keuzes waar je als ondernemer voor staat op het gebied van online business/ marketing/ sales (funnel (s), Facebook adverteren, copywriting, marketing tools, emaillijst, sales, techniek.

N

1 Support ticket per 2 weken, zodat je niet in je eentje vast 'denkt' of vastloopt. Voorbeelden: vraag over een webtekst, een Facebook advertentie, een technische hick up, een mail die je eruit wilt doen of een vraag van een klant waarover je wilt sparren. Het gaat om een korte vraag die in max 30 minuten op te lossen is.

N

Na ongeveer maand vier evalueren we in een dagdeel in een Tekentafel Sessie en bekijken we meer de grote lijnen: lig je op koers? Moet er bijgestuurd worden? Wil je (nog meer) uit het traject halen?

“Sinds ik met jullie ben gaan samenwerken, zijn mijn resultaten en groei in een stroomversnelling gekomen.”

– Godelieve Tubbax –

Kortom:

Jij komt bij ons niet in een massaal massaal online programma met honderden mensen, maar jij wordt 1 op 1 door ons gecoacht, zodat jouw bedrijf centraal staat en jij maximaal resultaat behaalt uit dit traject: meer impact, meer omzet, meer klanten, meer plezier.

In verband met de tijd en aandacht die wij besteden aan onze exclusieve klanten, is er beperkt plek voor nieuwe klanten. Wil je weten of er plek is en of het traject jou gaat opleveren wat jij verwacht? Plan dan nu een kennismakingsgesprek in.

Mirjam en Sander zijn enorm gedreven en gul in het geven van alle kennis en ervaring die ze hebben.

Iedere ondernemer denkt wel eens: “Ik doe maar wat”. Hoe fijn is het dan dat er 2 (!) experts met je meekijken. Helemaal inzoomen op jouw bedrijf. Dat is wat Mirjam en Sander tijdens een Tekentafel Sessie doen. Strategie is misschien niet zo sexy, maar ik weet nu hoe het voelt als alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Dat is wat er gebeurde tijdens de Tekentafel Sessie.

Van te voren had ik niet zo’n goed beeld wat ik kon verwachten van de Sessie, maar ik ben enorm verrast door het resultaat. Mijn planning stond in een ochtend!
Het bijzondere aan Mirjam en Sander vind ik dat ze heel goed kijken naar wie jij bent en wat jij wilt als ondernemer. Dus bij hen geen standaard ‘concept’, maar ze stellen goede, kritische vragen waardoor er aan het einde een scherp plan stond wat zuiver klopt met wie ik ben.

Daarna koos ik voor het persoonlijke coachingstraject van Mirjam en Sander. Als ik dat niet zou doen, zou ik blijven hangen in mijn comfortzone. Ik ben nu vier maanden bezig en zij houden mij scherp op mijn lange termijn strategie, zodat ik de stappen blijf zetten die nodig zijn om mijn doelen te behalen. Zij houden mijn doel telkens heel scherp voor ogen. Dat zorgt bij mij voor focus.

Mirjam en Sander zijn enorm gedreven en gul in het geven van alle kennis en ervaring die ze hebben. Ik heb echt het gevoel dat zij mij als klant nooit laten vallen. Dat geeft mij een stevig en stabiel gevoel wat ik nodig heb om door te groeien.

Dit traject zorgt er voor mij voor dat je aan je bedrijf blijft werken en iets neerzet waar je op mag leunen en op mag vertrouwen en ondertussen gewoon je ding mag doen.

Janneke de Kler

Coach en trainer bij De Schitterende Ondernemer

Ik voel veel meer zelfvertrouwen als het om sales gaat en jullie begeleiding heeft zeker tot meer verkopen geleid.

Tijdens het eerste gesprek voelde het meteen goed. Tijdens een Tekentafel Sessie zetten we heldere doelen uit en tijdens een intensief coachingstraject pakken we door. Ik ben enorm gegroeid in leiderschap en het neerzetten van mijn missie.

Mirjam is creatief enorm sterk, bijvoorbeeld copywriting skills, maar ook ideeën omzetten in concrete marketing-/ sales acties.

Het helpt mij om te focussen en te gaan doen. Ik voel veel meer zelfvertrouwen als het om sales gaat en jullie begeleiding heeft zeker tot meer verkopen geleid.

De meerwaarde van dit traject zit in de persoonlijke begeleiding en daardoor het commitment. Ik leer om geen concessies te doen aan wat niet goed voelt. En de lange lijnen te zien. De strategie is leidend en daaruit vloeit als vanzelf de marketing en sales.

Door jullie begeleiding is sales nu niet iets waar ik tegenop zie, maar vind ik het weer helemaal leuk!

Margaretha Schokker

Coach bij Volg je Hart Specialist

Ik kan blijven doen waar ik goed in ben.

Jullie zijn een waardevol en krachtig team! Mirjam denkt lekker buiten de box, is eerlijk, ziet het als je een keuze maakt die wellicht niet zo goed bij je past en houdt je scherp on track. Ze zorgt voor mij echt dat ik gefocust blijf op mijn doel. En dat ik blijf doen waar ik goed in ben.

Sander heeft een sterk inzicht in de technische ‘achterkant’ en denkt mee over de strategische kant van mijn bedrijf. Jullie doen dit heel erg goed en zijn mega snel. Ik ben heel erg blij met Mirjam & Sander en zie hen als een waardevol onderdeel van mijn onderneming! Cynthia Kloosterman

Coach bij Cynthia Kloosterman

Een gouden duo.

Voor mij zijn Mirjam & Sander een gouden duo. Ze kwamen echt op het juiste moment. Een eigen business draaien naast een parttime baan bij de KLM en een gezin met 4 kinderen is keihard werken en heel goed plannen. Jullie zijn snel, begrijpen wat ik bedoel en betekenen veel voor mijn bedrijf. Door jullie kan ik mijn eigen spotlight nog feller laten schijnen! Silvana Lekatompessij

Coach bij Explore Yourself