Over Mirjam en Sander

Waarom je bij ons leert je bedrijf op of uit te bouwen zonder trucjes.

Ben jij een ambitieuze ondernemer? Ben je uren bezig in je business, maar lukt het niet om klanten en omzet te krijgen? Je hebt zoveel ideeën, maar de structuur ontbreekt. Waardoor jij het idee hebt dat je klanten mist, om over winst maar helemaal te zwijgen. Aan het einde van de dag voel je je regelmatig uitgeput en eenzaam. Je hebt geen idee wat je nog meer kunt doen om ervoor te zorgen dat je meer bereik, klanten en omzet krijgt.

Wat wil jij bereiken?

Stel je eens voor:

 • Dat klanten jou zien als expert in jouw vakgebied, waardoor klanten je weten te vinden
 • Dat jij makkelijk keuzes maakt, prioriteiten stelt en focus hebt, zodat je vooruit komt met je bedrijf
 • Dat je een heldere strategie en doelen hebt, waardoor tijd en aandacht hebt voor de dingen die er écht toe doen
 • Dat je rust en vertrouwen voelt, ook financieel, zodat je dit uitstraalt en je omzetdoelen met gemak haalt

Maar je herkent op dit moment nog dit:

 • Je geeft een challenge omdat iemand heeft gezegd dat je daardoor meer bereik krijgt
 • Je wilt een nieuwe website (laten) maken omdat je hebt gehoord dat dat beter is
 • Je hebt gehoord over branding, optins, Facebook Bots en een weggever, maar hebt geen idee wat jouw bedrijf nu écht klanten en omzet oplevert
 • Je funnel is min of meer per ongeluk zo ontstaan, waardoor je het gevoel hebt dat er veel meer uit te halen is

“Ik ben heel creatief, maar soms ook chaotisch. Daar heb ik wel eens wat sturing bij nodig. Anders heb ik het gevoel dat ik maar wat aanklooi.”

– Eva Brouwer –

Veel ondernemers die bij ons komen, geven aan dat ze ‘maar wat doen’. Ze vallen terug op oude patronen of intuïtie, waardoor een rode draad, herkenbaarheid of consistentie ontbreekt. Dat gaat zichtbaar ten koste van klanten en omzet.

Bij bijna alle ondernemers met wie we aan de slag gaan, mist een heldere strategie. Een stevige fundering van waaruit je als ondernemer je business (uit) bouwt. Hierdoor voelt ondernemen als ‘los zand’ en voelen ze zich continue onrustig en ontevreden.

Ondernemen via internet biedt enorme kansen voor het (uit) bouwen van een business die bij jou past. Maar ook hier geldt dat het essentieel is om een strategie en heldere doelen te hebben om op terug te vallen. Anders zie je door de bomen het bos niet meer en word je een ongeleid projectiel.

Om ons heen zien we veel ondernemers die beginnen bij het einde: marketing en sales. Regelmatig ontmoeten we ondernemers met een business waar ze in de basis niet achter staan. Met producten en diensten zonder ‘smoel’. We zien websites, emails en webinars die een lege huls blijken. Marketing en sales worden gouden bergen zonder vaste grond.

Als je weet wat jouw fundering is om op te bouwen én wat jouw onderscheidende strategie is, stel je glasheldere doelen.

Een heldere strategie resulteert in een verdubbeling van je klanten, impact en verkopen.

“Iedere ondernemer denkt wel eens: “Ik doe maar wat”. Strategie is misschien niet zo sexy, maar ik weet nu hoe het voelt als alle puzzelstukjes in elkaar vallen”.

– Janneke de Kler –

u

Wat is jouw fundering?

u

Wat is jouw onderscheidende strategie?

u

Hoe ziet jouw sales funnel eruit?

u

Wat zijn jouw korte- en lange termijn doelen?

Deze vragen zijn de basis van het Business Game Plan waarin jij de vier pilaren van een Gezond Bedrijf ontdekt. Door het volgen van een webinar, het doen van ons online programma of het volgen van een intensief coachingstraject bij ons, leer je stap voor stap hoe jij met een heldere strategie je verkopen verdubbelt. Zodat klanten je weten te vinden en jij meer plezier ervaart en relaxed kunt ondernemen.

Business Coach Tibor Olgers:

“Er wordt zoveel shit verkocht aan ondernemers. Heel fijn om te zien wat een inhoud en liefde jullie brengen. Een verademing. En een geruststelling.”

Graag stellen wij ons aan je voor. Mirjam en Sander. Onze klanten hebben uiteenlopende vragen:

 • Sommigen hebben honderden volgers, maar weinig sales
 • Anderen willen hun unieke expertise omzetten in een online programma, maar missen handvatten om dat op een manier te doen die omzet oplevert
 • Nog anderen hebben een aanzienlijke emaillijst maar het lukt niet om er klanten uit te halen

Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze hebben behoefte aan een heldere structuur en een objectief persoon die hun business snapt en strategisch meedenkt.

Mirjam

Van dolende ZZP’er naar succesvolle online ondernemer
Online marketing en sales expert. Werkte voor grote bedrijven als ANWB en NRC Handelsblad. Zag online business binnen deze organisaties groeien als kool. Verkocht online boeken, cd’s en vooral reizen. Behaalde grote commerciële successen en koos er toch voor om haar hart te volgen.
Werkte op scholen met gezinnen en besloot toen samen met Sander haar droom waar te maken. Ze zetten samen het online bedrijf Mindful Parents op waarin Mirjam betekenis gaf aan levens van vele ouders en kinderen. Het bedrijf werd een succes en sindsdien coachen ze andere ondernemers met het succesvol opzetten en runnen van een online bedrijf.

Sander

Van saaie kantoorbaan naar veelgevraagde online strateeg
Werkte bij verschillende consultancy bureaus als Ernst & Young en Beco. Zette daarna succesvol Mirjams online onderneming op met emailmarketing, online academie en Facebook adverteren.
Sander vertaalt alle ingewikkelde technische bits and bites naar licht verteerbare kost. Funnels, Facebook Bots en email systemen zijn bij hem in vertrouwde handen. Hij zet de technische ‘achterkant’ om naar een succesvolle ‘voorkant’.

Ok, genoeg over ons. Nu willen we graag JOU leren kennen, hoe zou je dat vinden?

“Jullie zijn een gouden duo.”

– Silvana Lekatompessij –

Eerder zei onze klant Silvana over ons: “jullie zijn een gouden duo”. En, in alle bescheidenheid, zo voelt het ook voor ons.

Onze expertise is het coachen van ambitieuze ondernemers die de wereld mooier willen maken. Met het (uit) bouwen van een gezond en succesvol bedrijf. Een bedrijf met klanten die bij je passen. Een gezonde omzet. En een basis van vertrouwen en plezier, zodat je aandacht en tijd kunt besteden aan de dingen die JIJ belangrijk vindt.

Doen wij ook graag. Samen met onze dochter Metta (2009) houden we van koken, picknicken, samen op pad gaan en films kijken. Dit is waar we voor leven! Samen zijn, delen, liefde doorgeven. Tijd en aandacht met en voor elkaar.

Om een gezond bedrijf (uit) te bouwen, is focus en commitment voor nodig. Ons inziens de essentiële basis om ervoor te zorgen dat je onderneming groeit naar The Next Level. Wij hepen ondernemers om het online ondernemen te omarmen en alle kansen te pakken die er liggen. Het is onze missie om deze ondernemers met hun prachtige bedrijf en missie te coachen naar een gezond bedrijf. Zodat Nederland (en daarbuiten 😉) een stukje mooier wordt.

Idealistisch? Klopt. Dat zijn wij. Wij denken dat Nederland een stuk mooier wordt met al deze prachtige, stralende ondernemers. Die doen waar zij goed in zijn. En te gaan staan voor hun eigen missie en prachtige boodschap.

En onze achtergronden zijn ook idealistisch. Mirjam die na haar marketingbanen bij o.a. ANWB en NRC haar hart volgde en haar bedrijf Mindful Parents startte. En Sander met zijn milieu achtergrond. Idealistisch, mét daadkracht. Commitment Focus. Recht door zee.

Klanten over Mirjam en Sander

"Het programma leverde mij een duidelijke plan van aanpak en meer klanten op"

"Dankzij Mirjam en Sander heb ik nu veel meer lange termijn visie"

Ik voel veel meer zelfvertrouwen als het om sales gaat en jullie begeleiding heeft zeker tot meer verkopen geleid.

Tijdens het eerste gesprek voelde het meteen goed. Tijdens een Tekentafel Sessie zetten we heldere doelen uit en tijdens een intensief coachingstraject pakken we door. Ik ben enorm gegroeid in leiderschap en het neerzetten van mijn missie.

Mirjam is creatief enorm sterk, bijvoorbeeld copywriting skills, maar ook ideeën omzetten in concrete marketing-/ sales acties.

Het helpt mij om te focussen en te gaan doen. Ik voel veel meer zelfvertrouwen als het om sales gaat en jullie begeleiding heeft zeker tot meer verkopen geleid.

De meerwaarde van dit traject zit in de persoonlijke begeleiding en daardoor het commitment. Ik leer om geen concessies te doen aan wat niet goed voelt. En de lange lijnen te zien. De strategie is leidend en daaruit vloeit als vanzelf de marketing en sales.

Door jullie begeleiding is sales nu niet iets waar ik tegenop zie, maar vind ik het weer helemaal leuk!

Margaretha Schokker

Coach bij Volg je Hart Specialist

Mirjam en Sander zijn enorm gedreven en gul in het geven van alle kennis en ervaring die ze hebben.

Iedere ondernemer denkt wel eens: “Ik doe maar wat”. Hoe fijn is het dan dat er 2 (!) experts met je meekijken. Helemaal inzoomen op jouw bedrijf. Dat is wat Mirjam en Sander tijdens een Tekentafel Sessie doen. Strategie is misschien niet zo sexy, maar ik weet nu hoe het voelt als alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Dat is wat er gebeurde tijdens de Tekentafel Sessie.

Van te voren had ik niet zo’n goed beeld wat ik kon verwachten van de Sessie, maar ik ben enorm verrast door het resultaat. Mijn planning stond in een ochtend!

Het bijzondere aan Mirjam en Sander vind ik dat ze heel goed kijken naar wie jij bent en wat jij wilt als ondernemer. Dus bij hen geen standaard ‘concept’, maar ze stellen goede, kritische vragen waardoor er aan het einde een scherp plan stond wat zuiver klopt met wie ik ben.

Daarna koos ik voor het persoonlijke coachingstraject van Mirjam en Sander. Als ik dat niet zou doen, zou ik blijven hangen in mijn comfortzone. Ik ben nu vier maanden bezig en zij houden mij scherp op mijn lange termijn strategie, zodat ik de stappen blijf zetten die nodig zijn om mijn doelen te behalen. Zij houden mijn doel telkens heel scherp voor ogen. Dat zorgt bij mij voor focus.

Mirjam en Sander zijn enorm gedreven en gul in het geven van alle kennis en ervaring die ze hebben. Ik heb echt het gevoel dat zij mij als klant nooit laten vallen. Dat geeft mij een stevig en stabiel gevoel wat ik nodig heb om door te groeien.

Dit traject zorgt er voor mij voor dat je aan je bedrijf blijft werken en iets neerzet waar je op mag leunen en op mag vertrouwen en ondertussen gewoon je ding mag doen.

Janneke de Kler

Coach en trainer bij De Schitterende Ondernemer

Ik kreeg er honderden nieuwe warme contacten bij.

Nu ik meer dan een half jaar met jullie werk, kan ik zonder twijfel zeggen dat jullie een bijdrage hebben geleverd aan mijn groei. Ik heb nu een schaalbaar product. En ik was een van de eerste ondernemers in Nederland die een Facebook Messenger Bot had. Dat zorgde voor honderden nieuwe warme contacten. Heel waardevol.

Door het samen bedenken van marketing- en sales acties lukt het me om mijn contacten warm te maken of houden om met mij samen te werken. Jullie zijn betrokken, pro actief, zitten er bovenop en dat motiveert me enorm om stappen te zetten.

Ik ben heel creatief, maar soms ook chaotisch. Daar heb ik wel eens wat sturing bij nodig. Nu voel ik veel meer structuur. De wekelijkse coach calls met Mirjam helpen mij enorm om mijn gedachten te ordenen en stappen te zetten. Elke week een liefdevolle schop onder mijn kont 😉 Iemand die me motiveert, inspireert en bij de hand neemt in de stappen die ik te zetten heb.

Ik ervaar het als een pré dat jullie een hele grote persoonlijke betrokkenheid hebben bij mij en mijn business. Heel fijn, warm en persoonlijk contact. Jullie zijn niet alleen sparringspartner, maar ook mentor.

Klanten mogen blij zijn met zo’n gouden duo dat ‘altijd’ voor ze klaarstaat. Een traject waarin je oprechte betrokkenheid voelt. Je merkt aan alles dat jullie er plezier in hebben om te helpen en aan te pakken. Dat is echt een meerwaarde.

Eva Brouwer

Presentator en presentatie trainer bij Pak Je Podium

Inzichten, groei én een concreet plan voor de komende maanden.

Voorafgaand aan de Tekentafelsessie kreeg ik een uitgebreide vragenlijst, zodat we gefocust aan de slag konden gaan. Mirjam voelt heel goed aan waar je staat en wat je nodig hebt. Als mens. Als ondernemer. Ze gaf van te voren zelf aan dat ze met een botte bijl hakt als dat nodig is 😉 Ik vond dat totaal niet. Ze prikt eerder met een liefdevolle naald daar doorheen wat ook echt nodig is, omdat je zelf vaak geneigd bent er voor weg te lopen of je te verzetten of te bevriezen. En juist dat zorgt voor inzichten en voor groei. Niet altijd even makkelijk, wel heel nodig. En daarin mocht alles er zijn. En dat was nodig om in de middag echt te komen tot een heel concreet plan voor de komende 4 maanden waar ik nu volop mee aan de slag ben.

Marja Bazuin

Yoga trainer bij De Yoga Community

Ik ging met veel meer naar huis dan ik verwacht had.

Omdat ik wist dat ik bij Mirjam en Sander moest zijn voor het laatste puzzelstukje wat nog ontbrak aan mijn concept, zei ik ‘ja’ tegen een Tekentafel Sessie.

We kwamen al heel snel tot de kern: mijn waarden benoemen. En van daaruit gingen we naar de missie die ik heel sterk voel: leiders begeleiden naar een krachtig leiderschap van binnenuit.

Beetje stretchie was het wel en tegelijkertijd kwam er ook een bepaalde rust en een gevoel van vertrouwen naar boven. Nooit eerder zo sterk gevoeld als op dat moment.

Een jaar ervoor was ik ook al met een business coach aan de slag gegaan met dit onderwerp. Toch kwamen mijn toen uitgestippelde plannen in het verval. Maar daar aan de keukentafel werd de juiste snaar geraakt en voelde ik hoe krachtig en sturend mijn 4 kernwaarden zijn.

DANK je lieve Mirjam en Sander voor jullie doorvragen, scherpte en vooral het mooie plan dat we verder uitgewerkt hebben samen. Ik ging met veel meer naar huis dan ik verwacht had.

Cecile Timmermans

Haptotherapeute

Een gouden duo.

Voor mij zijn Mirjam & Sander een gouden duo. Ze kwamen echt op het juiste moment. Een eigen business draaien naast een parttime baan bij de KLM en een gezin met 4 kinderen is keihard werken en heel goed plannen. Jullie zijn snel, begrijpen wat ik bedoel en betekenen veel voor mijn bedrijf. Door jullie kan ik mijn eigen spotlight nog feller laten schijnen!

Silvana Lekatompessij

Coach bij Explore Yourself

Ik weet nu hoe ik mijn bedrijf uniek kan positioneren.

Mirjam & Sander zijn een top team met enorm veel kennis en een fijne dosis enthousiasme. Na een zeer intensieve, maar verhelderende tekentafelsessie met doelgerichte vragen werd ik direct in de actie stand gezet. Fijn om na een sessie te weten wat mijn missie is voor mijn bedrijf, wat ik mijn klanten kan bieden en wil bieden. Hoe mijn bedrijf zich kan positioneren als uniek!

Rosalie van der Burg

Huidspecialist bij Huidinstituut Rosalie

Als je vanuit je kern onderneemt, wordt het makkelijker, leuker en mooier om te ondernemen.

Ik ben 'a woman on a mission' en Mirjam en Sander dagen me uit om mijn missie te leven.

Zij staan voor 'ondernemen vanuit je kern'. Daar ging het eerste gedeelte van de Tekentafel Sessie over. Best diep. Maar als je vanuit je kern onderneemt, wordt het makkelijker, leuker en mooier om te ondernemen. Tijdens de Tekentafel Sessie werd ik in mijn waarde gelaten en er werden mij geen dingen opgelegd, dat vond ik heel fijn. In het tweede gedeelte van de Tekentafel Sessie werd het heel concreet en heb ik bijvoorbeeld stappen gezet naar het organiseren van een live event voor mijn deelnemers en het plannen van mijn challenge. Als je als ondernemer voelt dat je 'iets' te doen hebt op deze wereld en je niet alleen een 'leuk bedrijf' wilt, dan zou ik zeker Mirjam en Sander bellen of meteen een Tekentafel Sessie plannen 😀.

Miriam Vree - van Straten

Paardencoach bij Horse Power Life Power