Ben je een nieuwe of trouwe luisteraar van de Hooked on Business podcast? Luister dan deze speciaal voor jou opgenomen Bonus Episode! Je hoort een update over de gasten, het aantal luisteraars én een exclusief kijkje in de keuken.

Daarnaast hoor je de prijswinnaars van de winacties van een aantal afleveringen. Elke week maken we met veel liefde en zorg de podcast afleveringen voor jou. We willen je met deze Bonus aflevering in het zonnetje zetten en enorm bedanken!

Ons doel met de podcast? Ervoor zorgen dat heel veel ondernemers een gezond bedrijf kunnen op- of uitbouwen wat ze energie oplevert in plaats van kost. Het is super gaaf dat we week na week meer luisteraars bereiken, zoals jij!

In de podcast wordt ook verwezen naar de podcast waarin we alles uitleggen hoe jij zelf een succesvolle podcast opzet. Deze aflevering is hier te vinden:

In de podcast wordt ook verwezen naar de podcast waarin we alles uitleggen over hoe we deze podcast hebben opgezet, deze is hier te vinden: fourwaves.nl/podcast/34/

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/pvmaxz/Bonus_aflevering_update_en_prijswinnaars.mp3″ title=”Bonus aflevering: kijkje in de keuken, update en prijswinnaars” ]